Leerlingenraad


Nieuwe leerlingenraad
De nieuwe leerlingenraad werd samengesteld. Benieuwd wat ze dit jaar zullen realiseren!

Nieuwe leerlingenraad
Alyne Vanderleyden (5A), Thibo Coenye (5A), Elune Cobbaert (5B), Maurice Christiaen (5B), Caley Marlein (6A), Robrecht Molleman (6A), Iliya Bedristkiy (6B), Samya Swinnen (6B) vormen de nieuwe leerlingenraad voor dit jaar. Op donderdag 16 november houden we de startvergadering van het jaar.

 

DSCF7671

Leerlingenraad 2016-2017
De nieuwe leerlingenraad voor dit jaar werd verkozen.

p1030600

Bovenste rij:

Angelina Vanderswalm (6), Paulien Moyersoen (5A), Jade Vanderschaeghe (5A), Bo Vanhove (5B), Robrecht Molleman (5A)

onderste rij:

Bavo Schockaert (6), Jelle Lauwereins (6), Samya Swinnen (5B), Alexander Hautekeete (5A), Vaughn Beernaerts (5B),  Illya Bedritskiy (5B)

niet op de foto: Shanti Henderyck (6)

Nieuwe leerlingenraad
Vandaag was er verkiezing van de leerlingenraad waarbij 8 leerlingen uit de 3de graad verkozen werden. Benieuwd welke initiatieven ze dit jaar in petto hebben.

IMG_0122

Van links naar rechts op de foto:
6de leerjaar: Zoë Huyghebaert, Sarah Cremmery, Marthe Christiaen, Fae Vanden Berghe
5de leerjaar: Michèle Logounovitch, Dennys Simons, Shanti Henderyck, Bavo Schokaert

Propere vuilbakken op school
De leerlingenraad draait op volle toeren! Ze hebben heel wat uurtjes over de middag gestopt in het herschilderen van de vuilbakken op de grote speelplaats. Op vrijdag 3 april hebben ze deze mogen voorstellen aan de school. Bedankt voor al jullie werk!

 

Leerlingenraad vuilbak

Wafelverkoop
De leerlingenraad verkocht wafels ten voordele van Broederlijk Delen op onze Broederlijk Delen markt! Bedankt voor de inzet.

Wafelverkoop lln-raad

Schilderen van de vuilbakken
De eerste actie van de leerlingenraad wordt een feit! Ze zijn druk in de weer met het herschilderen van de oude vuilbakken. We zijn benieuwd hoe ze er uit zullen zien!

 

leerlingenraad

De nieuwe leerlingenraad
Leerlingenraad De nieuwe leerlingenraad bestaat uit Sybrend Menu (6B), Jan Van Dyck 6A), Matteo Vaneygen (5A), Nikita Vantyghem (6B), Maylee Heggerick (5A), Neal Lanoye (5B), Marie Debruyne (5B) en Maarit Baeyens (6B). Benieuwd wat de leerlingenraad dit jaar weer allemaal zal organiseren.

Verkiezing leerlingenraad
LeerlingenraadverkiezingDe verkiezingen van de nieuwe leerlingenraad zijn dit jaar weer doorgegaan. Iedereen die wil van de derde graad, kan zich kandidaat stellen met zijn eigen programma. Elke leerling trok net na de herfstvakantie naar de stembus om zijn voorkeur uit te spreken.