Nieuws


Nieuwe leerlingenraad
De nieuwe leerlingenraad werd samengesteld. Benieuwd wat ze dit jaar zullen realiseren!

Dag van de jeugdbeweging
Op de dag van de jeugdbeweging werden alle leerlingen uitgenodigd om in hun uniform naar school te komen.

Oceanen voor morgen!
Geniet mee van de aftermovie van het milieuproject van het Katholiek Onderwijs Oostende-Middelkerke. We nemen hier dit jaar ook aan deel met onze school!

Een kwartier lezen per dag!
Wij hebben gekozen om met onze volledige lagere school deel te nemen aan de actie van de kwartiermakers. We zijn er met ons team namelijk sterk overtuigd dat veel lezen een positief effect heeft op de taalontwikkeling van kinderen. Dit wel zeggen dat alle leerlingen dagelijks een kwartier lezen in klas.

Nieuw speeltoestel op de speelplaats
We lieten door der mannen van Hoetchatchaeen nieuw speeltoestel plaatsen op de kleuterspeelplaats. We merken dat het enorm in trek is bij onze kleuters!

Schenking oudercomité
Ons fantastisch oudercomité wiste ons te dit op de infoavond te verrassen met een een genereuze schenking voor de school. Ongelooflijke dank aan ons oudercomité!

14 nieuwe schoolfietsen
Dankzij een mooie financiële steun van Cera konden we 14 nieuwe fietsen aankopen voor de fietsuitstappen van het 5de en 6de leerjaar. Grote dank aan Cera en aan fietshandel Pinte.

Opbrengst rommelmarkt
De opbrengst van onze jaarlijkse rommelmarkt bedroeg dit jaar €750 die we konden schenken aan het goede doel: Samen Divers.

Damiaanactie
We verkochten voor bijna €1000 aan stiftjes voor de Damiaanactie.

Proficiat aan meester Jan en alle verkopers!